Loading...

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

1970

Το 1976 κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην Ελληνική αγορά η εταιρεία του Βασ. Ζέρβα. Μια εταιρεία όπου με το πέρασμα των χρόνων θα εδραιωθεί στο χώρο των πωλήσεων και του εμπορίου. Από τα πρώτα της βήματα δείχνει ότι διαθέτει όλες εκείνες τις προδιαγραφές για να συμβάλλει στην σωστή ανάπτυξη του εμπορίου.

1980

Το 1985 αναλαμβάνουν την διαχείριση της εταιρείας ο Όθωνας και ο Ελευθέριος Ζέρβας με την επωνυμία "Αφοί Β.Ζέρβα Ο.Ε" Η σωστή δουλειά καθώς και η επίμονη προσπάθεια δίνουν ώθηση για το όραμα.

Οι σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικού χώρου 1500 τ.μ., οι σωστές συνθήκες εργασίας, το έμπειρο και φιλόξενο προσωπικό (αποτελούμενο από 20 άτομα), ο ικανοποιητικός αριθμός φορτηγών που εξασφαλίζουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και η σωστή διαμετακόμιση των εμπορευμάτων απαλλαγμένη από χρονοβόρες διαδικασίες, κατακτούν την εμπιστοσύνη του επαγγελματία. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία αποκτά ένα πλήθος πελατών που την εμπιστεύονται, την στηρίζουν και βασίζονται σε αυτή. Κάτω από αυτές τις συνθήκες η σχέση πελάτη - εταιρείας γίνεται μία και μοναδική.

1990

Η εταιρεία γνωρίζει ότι ικανοποιημένος πελάτης είναι αυτός όπου μέσα από την πιστότητα, την φήμη, τις επαναληπτικές αγορές καθώς και τις συστάσεις, χτίζει την κερδοφορία της εταιρείας.

Το τέλος του 1999 βρίσκει πλέον την εταιρεία μεταβαλλόμενη σε ανώνυμη και με διακριτικό τίτλο  "ΖΕΡΒΑΣ Α.Ε" να κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις του εμπορικού κύκλου και πανέτοιμη να υποδεχθεί τον αιώνα που έρχεται.

2000

Στίς αρχές του 2003 το Δ.Σ. της εταιρείας αποφασίζει την μεταφορά της έδρας στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών ώστε να υπάρξουν μεγαλύτεροι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι για την καλλίτερη λειτουργεία της.

Τον Φεβρουάριο του 2004 η εταιρεία βρίσκεται σε νέο ιδιόκτητο οικόπεδο 12.000 τ.μ. και σύνχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις 3.200 τ.μ. στήν είσοδο της Βιομηχανικής Περιοχής της Πάτρας.

Τον Νοέμβριο του 2004 η εταιρεία ελέγχεται και παίρνει πιστοποίηση ISO 9001/2002 και H.A.C.C.P.(ΕΛΟΤ 1416)

2010

Στό τέλος του 2010 η εταιρεία αποφασίζει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στο χώρο του Food Service και την εξυπηρέτηση πελατών μαζικής εστίασης. 

Έτσι επενδύει σε σύγχρονες εγκαταστάσεις θαλάμων κατάψυξης και στόλο μικρών φορτηγών για καθημερινό service.


Η "ΖΕΡΒΑΣ ΑΕ" σε συνεργασία με μεγάλες και αξιόπιστες εταιρείες προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον επαγγελματία. Οι εταιρείες που συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει είναι:

  • Unilever
  • Ελαΐς 
  • Knorr
  • Arla Foods
  • Resoul Hellas
  • Tasty Foods
  • Μυλοι Αγίου Γεωργίου
  • Τρία Άλφα
  • Αριστη Αλαντικά Προϊόντα

Η διακίνηση των προϊόντων γίνεται στους νομούς ΑΧΑΪΑΣ, ΗΛΕΙΑΣ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΛΕΥΚΑΔΟΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ. Σαν κύριο και βασικό στόχο η εταιρεία έχει την σωστή ανάπτυξη των συνθηκών στο χώρο του εμπορίου. Την μείωση του συνολικού κόστους μεταφοράς των προϊόντων σε βάρος του πελάτη, καθώς και την βέλτιστη δυνατή υπηρεσία ως προς αυτόν.

Βασική επιδίωξη της επιχείρησης είναι να δημιουργεί και να διατηρεί πελάτες. Η "ΖΕΡΒΑΣ Α.Ε." διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται για να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες ανταγωνιστικές εταιρείες.